Namnet Mivitotal är en förkortning av Mi som i mineral, Vi som i vitamin och Total som symboliserar ett heltäckande intag av vitaminer och mineraler.

Hos Mivitotal hittar du ett brett sortiment av kvalitativa vitaminer och mineraler för dagligt bruk som möjliggör ett hälsosamt liv på ett enkelt sätt. I sortimentet finns det mineraler och vitaminer som är speciellt anpassade för barn, tonåringar, män, kvinnor och seniorer. Vi har produkter med särskilda mineraler som magnesium och vitaminer som B-vitamin. Vi har även ett specialsortiment för hår, hud, naglar och alla som tycker om solen.

Växtbaserad plast

Produkterna finns som flytande, tabletter, brustabletter och kapslar - du kan enkelt välja det som passar dina behov bäst. 

Mivitotals sortiment av tabletter och flytande produkter är svensktillverkat. Tabletterna finns i hållbart producerade förpackningar av växtbaserad plast.

Kosttillskott sedan 1992

Mivitotal har funnits på den svenska marknaden sedan 1992 då grundarna Per Rabe och Göran Asp, tillsammans med Dr Donsbach från USA, började lansera kosttillskott till hälsokostbutiker runt om i Sverige. Under 1990-talet expanderade bolaget och började sälja även till grannländerna.

I dag är Mivitotal ett av de största varumärkena inom multivitaminer och mineraler och finns representerade på hela den nordiska marknaden.

Mivitotal är ett varumärke som tillhör Midsona Sverige, som är en del av Midsonakoncernen. Midsona äger ett flertal företag inom hälsa och välbefinnande i Norden och övriga Europa.

Mivitotal_hudharnaglar_800x800.jpg